Auta Säälistäjiä ostamalla pääsylippu ennakkoon!

Heii,

iloksemme julkistamme Säälistäjien yhteisörahoituskampanjan avatuksi. Suuri kiitos elokuvajärjestö Euphoria Borealikselle kampanjan mahdollistamisesta ja tuesta elokuvallemme! T: Työryhmä

säälistäjät-rahoitus

Hannaleena Haurun ja Tanja Heinäsen “Säälistäjät” kuvataan kesällä 2014.

Puolituntisessa elokuvassa erään työvoimatoimiston naiset ovat järjestelmällisesti alkaneet antaa säälipillua nuorille syrjäytymisuhan alla oleville miehille estääkseen tulevat joukkosurmat Suomessa. Mirja (35), yrittää salata työkavereiltaan, että säälipillukeikan seurauksena hän on ihastunut Markoon (23). Pystyykö Mirja pitämään kiinni vakaumuksestaan ja takaamaan Suomen turvallisuuden jatkossakin, vai vetääkö rakkaus pidemmän korren?

Tämä komediallinen satiiri kaipaa apuasi. 

Rahoita elokuvaa ostamalla ennakkoon pääsylippu(ja) valmiin elokuvan näytökseen:

Lipun hinta 10 e / kpl.

Pääsylipputulot käytetään elokuvan työryhmän vakuuttamiseen sekä elokuvan kuvauskuluihin: ruokaan, bensaan ja pakollisiin tarpeisto-ostoihin. Kuvausten aikana kukaan työryhmästä ei saa palkkaa. Tavoittelemme yhteisörahoituksella 500-1000 euron suuruista summaa, jotta pakolliset kulut saadaan katettua.

Elokuva valmistuu vuoden 2014 loppuun mennessä. Ensi-ilta elokuvaa tukeneille järjestetään välittömästi elokuvan valmistuttua.

Säälistäjät-elokuvan pääosassa näyttelee Tanja Heinänen (Mirja). Elokuvan ohjaa Hannaleena Hauru ja kuvaa Jan-Niclas Jansson. Hannaleena Haurun ohjaamat ja Jan-Niclas Janssonin kuvaamat aiemmat lyhytelokuvat “Jos kaadun” ja “Älä kuiskaa ystävän suuhun” tunnetaan kansainvälisestä menestyksestään muun muassa Berliinin, Oberhausenin, Tampereen ja Uppsalan elokuvajuhlilta, sekä Cannesin elokuvajuhlien Critics’ Weekiltä.

Yhteisörahoituskampanjaa tukee Euphoria Borealis ry

Näin voit tukea:

Toimi heti, tämä kampanja on käynnissä 18.6.-18.7.2014 välisen ajan.

Vaihtoehto 1)

yksi pääsylippu

SUMMA: 10 euroa

TILILLE: Euphoria Borealis ry

IBAN: FI02 4405 2020 0350 43

VIESTI: Säälistäjät pääsylippu oma@sähköposti.si

(eli pane viestiin oma sähköpostiosoitteesi. Kuittaamme täten maksusi. Jos et saa kuittausta viikon sisällä maksustasi, ota yhteyttä osoitteseen euphoria.borealis@gmail.com)

Vaihtoehto 2)

2-10 pääsylippua

Jos haluat kerralla enemmän kuin yhden pääsylipun ensi-iltanäytökseen, se on mahdollista. Tässä tapauksessa kerro se myös viestikentässä, esim.

3 pääsylippua

ESIMERKKISUMMA:  30 euroa

TILILLE: Euphoria Borealis ry

IBAN: FI02 4405 2020 0350 43

VIESTI: Säälistäjät pääsylippu x3 oma@sähköposti.si

Vaihtoehto 3)

Jos haluat tukea elokuvaa muilla keinoilla, ota yhteyttä suoraan elokuvan vastaavaan tuottajaan Hannaleena Hauruun, hhauru (a) gmail.com

Säälistäjät tarvitsevat tukeasi. Suomen turvallisuus on uhattuna, jos kansakuntamme miehiä ei saada järjestemällisesti pidettyä rauhallisina.

Elokuvan tuotantoa voi seurata ja lisätietoja voi lukea Säälistäjien blogissa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s