Säälistäjien Tanja Heinänen Women in Film & Television Finlandin paneelissa 27.3.2015

Women in Film & Television Finland järjestää keskustelun otsikolla “Women 36+”

Perjantaina 27.3.2015 klo 14:00–17:30, Bio Rex, Helsinki

Säälistäjien käsikirjoittaja-näyttelijä Tanja Heinänen on mukana keskustelussa.Muina panelisteina käsikirjoittaja Karoliina Lindgren (Armi elää!), näyttelijä-muusikko Kirsi Ylijoki (Kotikatu, Sydänjää) ja näyttelijä-käsikirjoittaja Pihla Viitala (Kesäkaverit, Mustat lesket, Käsky). Moderaattorina toimii Elokuvakontakti ry:n toiminnajohtaja ja Helsingin lyhytelokuvafestivaalin johtaja Elina Rislakki.

“Missä ovat tytöt ja naiset? Elokuvissa eletään miesten maailmassa – mitä muita rooleja naisille on olemassa kuin vaimo, huora ja äiti? Mihin katoavat naiset elokuvista 36 ikävuoden jälkeen? Puolet ihmiskunnasta on naisia, mutta tälle kohderyhmälle ei löydy elokuvissa päähenkilön kokoista tilaa, varsinkaan tietyn iän jälkeen.”

Keskustelutilaisuus on osa Season Film Festivalin ohjelmistoa. Huom. Säälistäjät-elokuva ei valitettavasti ole nähtävillä tällä festivaalilla. Elokuvan voi sen sijaan nähdä Helsingissä osana Olohuonenäyttelyä 21.-22.3.2015. Muut elokuvan näytöksen löytyvät täältä.

women36

Lisätietoja:

http://wift.fi/kutsuinvitation-keskustelutilaisuus-discussion-wanted-woman-36/

https://www.facebook.com/events/1556557347953128/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s